Jaroslav Nevole, Ovoce z Podhůří Železných hor [ Regionální výrobce nebo produkt ]

Jaroslav Nevole, Ovoce z Podhůří Železných hor
Jaroslav Nevole, Ovoce z Podhůří Železných hor

Pěstování ovoce se sadař Ing. Jaroslav Nevole věnuje celý svůj profesní život. Rád se zapojuje do aktivit regionu, aby se lokální ovoce dostalo na stůl místním lidem, protože ovoce vypěstované a prodané v místě zkracuje cestu od producenta k zákazníkovi na minimum.

Sadařův rok není jen o sklizni. V zimě probíhají prořezy, zjara je potřeba hnojit, ošetřovat stromy proti chorobám a škůdcům. Práce je celoroční a vyvrcholí sklizní, která je pracovně a organizačně náročná. Stálým zaměstnancům pomáhají najatí brigádníci. I vy můžete mít příležitostnou brigádu na čerstvém vzduchu. Z důvodu proměny trhu a objevu stále nových odrůd sadař pravidelně sady obměňuje a zakládá nové.

Ovoce uskladněné ve stálé teplotě pak čeká na své zákazníky. Zásoby vydrží většinou až do příští sklizně. Letité ovocnářské zkušenosti se pak odráží ve výtečné kvalitě ovoce. Kromě ovoce můžete ochutnat a koupit i jablečné mošty.

Sadař Jaroslav Nevole je členem regionální Východočeské ovocnářské unie. Kromě ovoce velkoodběratelům a maloodběratelům nabízí zemědělské služby. Od roku 2012 má jeho Ovoce z Podhůří Železných hor certifikát ŽELEZNÉ HORY regionální produkt.

Užijte si opravdovou chuť čerstvého domácího ovoce! Pro ovoce si můžete kdykoli dojet přímo do areálu ve Svinčanech. Od pondělí do pátku a v sobotu dopoledne vám v případě nerozhodnosti poradí, jaké ovoce si nakoupit. Vezměte s sebou košík nebo přepravku, abyste měli do čeho vybírat přímo z velkobeden. Mix ovoce je to nejlepší!

Kontakt na výrobce

Jaroslav Nevole
Na Kopaninách 278, 533 61 Choltice
tel.: 602 559 647
nevole@czfruit.cz
www.sady-svincany.cz

MAS ŽR piktogram facebook1-12telefonProdej ze dvora

Jaroslav Nevole, Ovoce z Podhůří Železných hor
Jaroslav Nevole, Ovoce z Podhůří Železných hor

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
AKTUALIZACE: Lea Turynová (MAS ŽR) org. 127, 07.10.2022 v 10:27 hodin