Agrometall s.r.o., Chodníkový zametač ZCH, zadní radlice a nesený zametač [ Regionální výrobce nebo produkt ]

Agrometall

Perfektně uklizené ulice, snadné odklízení sněhu a dostupnější zemědělská technika. Nejen to pro vás zajišťují ve společnosti Agrometall, s.r.o. na Novém Dvoře u Heřmanova Městce. Komunální techniku jako jsou zametače, radlice, sypače a sněhové frézy vyrábějí a sami vyvíjejí. Robustní konstrukce výrobků obstojí i při náročné práci.

Stroje vyrábějí a servisují od roku 1993. Od té doby se firma rozrostla na osm desítek odborníků, z nichž každý dbá na to, aby práce se stroji od firmy Agrometall byla radostí. Mají totiž moderní a výkonnou výrobní, diagnostickou a servisní techniku. Věří, že se stroji dodanými firmou Agrometall budete spokojeni.

Dlouhodobě spolupracují s českými i zahraničními firmami. Kromě vlastních strojů mají zastoupení i pro značky jako John Deere, Kverneland, Weibang, Kuhn, Hecht, Bednar nebo Merlo. Prodávají je i servisují. Rozvíjejí spolupráci s obcemi a dodají řešení přímo obcím na míru. Šetří životní prostředí a pomáhají při úpravě a ochraně přírody.

V roce 2014 Agrometall, s. r. o. získal pro své výrobky, a to Chodníkový zametač ZCH, zadní radlice pro traktory ZRT a nesený zametač pro traktory KM-T 2300, certifikát ŽELEZNÉ HORY regionální produkt. Tímto je vyjádřena sounáležitost s regionem. Výrobky se přímo v regionu vyrábějí a zákazník má záruku blízkého servisu přímo u výrobce.

Porouchal-li se vám stroj nebo potřebujete servis, zavítejte do firemní prodejny přímo v areálu Agrometallu. Najdete tu náhradní díly pro zemědělskou a komunální sféru, zahradní techniku a nářadí, zařízení a díly pro stlačený vzduch. Na své si přijdou i malí návštěvníci (nebo ti velcí s dětským duchem), je pro ně připraven jeden z největších sortimentů hraček Bruder a Rolly Toyz.

Kontakt

Agrometall s.r.o. – Petr Bohuněk
Nový Dvůr 938, 538 03 Heřmanův Městec
tel.: +420 469 696 212
bohunek@agrometall.cz
http://www.agrometall.cz

f1-12Prodej ze dvora

Agrometall

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
AKTUALIZACE: Lea Turynová (MAS ŽR) org. 127, 07.10.2022 v 10:01 hodin